Postoji toliko bizarnih razloga koji mogu dovesti do smrti. Stvarno se nekad mogu pronaći jako neobični i nikad viđeni načini da se premine. Ponekad liječnici ne mogu objasniti neke od njih. Vjerojatno ste već pročitali da je cijela obitelj umrla nakon što je za večeru pojela krumpir, ili su sjedili za TV om i gledali porodičnu seriju. Ova je majka nesvjesno dovela do smrti svog dječaka ne znajući da to uopće može dovesti do smrti. Desetogodišnji Johnny, koji bi bio Kasandrin sin, vratio se umorno iz bazena i otišao u krevet da spava, bilo je lijepo vrijeme, i on je odlučio da se okupa. Njegova majka nije sumnjala da s njim nešto nije u redu, ali sažalila se zbog prevladavanja umora.

Kasnije, kad je otišla provjeriti ga, šokirana je vidjela da njezin sin teško diše. Pjena na njegovim ustima počela je izlaziti. Odmah su pozvali hitnu pomoć, ali već je bilo kasno da se uradi bilo šta. Njezin sin imao je takozvano sekundarno utapanje i ona ga je zauvijek izgubila. Ovo je malo poznato stanje koje može biti uzrokovano gutanjem vode u bazenu.

Ovo se stanje može pokazati nakon 72 sata. Gutanje vode u bazenu može uzrokovati iritaciju i oticanje u plućima, uzrokujući oticanje kako bi se smanjila opskrba kisikom u krvi, što može biti fatalno i za odraslog čovjeka. Na simptome treba reagirati, jer ih ignoriranje uskoro može dovesti do smrti.

Ako ne znate to su simptomi koje ne biste trebali zapostaviti nakon kupanja bebe. Zato, upozorenje za sve majke, pazite kako kupate vaše bebe.

Preporuke
Loading..