Sve je je veći broj raznih bizarnih i u neku rulu moridnih situacija , koje dovode našu javnost u stanje šoka.Veliki je broj ubistava u samoubistava koji odjekuju našim medijima, a i generalno je broj krivičnih dijela u porastu. Ono đto posebno užasava jeste način na koji se izvršavaju ta krivična djela , a oni koji ih počie završe iza rešetaka i nerijetko negiraju svoje zločine, a veoma je veliki procenat i onih kojii priznaju , ane pokazuju ni jedan jedini stepen kajanja , za ono što su učinili.

U posljednjim mjesecima crna hronika dominira našim životima i svakoga dana pročitamo nešto novo a da je jako teško i ružno za vidjeti i shvatiti da se desilo , jer pored brojnih smrti koje se dršavaju zbog korona virusa , velik je broj i onih iz brojnih drugih razloga. Današnji članak donosi detalje o  svirepom surovom ubistvu koje se desilo u Srbiji , u Bečaju , gdje je malda ženska osoba tarosti svega 23 godine , usmrtila svoju majku i sakrila njeno tijelo , a nakon toga se ponašala kao da se ništa nije ni desilo. Ona je nastavila normalno da živi , primala je majčinu penziju i čak je od tih primanja na sebi uradila neke estetske korekcije. Cijeli se slučaj počeo razmotavati kada je njena sestra kja živi u Loznici insisitirala da vidi majku , na što je ona pokušala da pronađe razloge zašto ne može , ali je ipak starija estra insistirala i u sve je uključila i policiju.

Ono što daje morbidniji ton cijeloj ovoj prči ako je to uopšte i moguće , jeste činjenica da je D.M (23) zatrudnila u periodu kada je usmrtila vlastitu majku , dan prije ili taj dan , a na svijet je donijela zdravu djevojčicu , o kojoj će se starati njen otac , i odlučan je da ne dopusti da ona postane poput svije majke , jer ni on nije poznavao njenu prirodu. Slučaj nije do rja riješene ali je ona u pritvoru je rje glavna osumnjičena za ovo nedjeo ,  tijelo mjake je pronađeno u šahtu , u blizni porodične kuće.