Đina Džinović, ćerka poznatog pevača Harisa Džinovića i dizajnerke Meline, dok njeni roditelji prolaze kroz proces razvoda, ne prestaje da plijeni pažnju svojim izuzetnim stilom i ljubavlju prema luksuznom nakitu. Oduvek je bila poznata po svojoj strasti prema visokoj modi, nasleđujući ljubav prema nakitu od svoje majke, koja se takođe ističe svojom impresivnom kolekcijom.

Na nedavnom odmoru na Maldivima, Đina je privukla posebnu pažnju svojim izborom nakita od nekih od najprestižnijih juvelirskih brendova. Posebno se istakla narukvica renomiranog brenda “Kartije” izrađena od žutog zlata i ukrašena s 204 dijamanta, čija je vrednost neverovatnih 47.500 evra. Uz nju, Đina je nosila i dve narukvice brenda “Tifani”, jednu od belog zlata sa tirkizom vrednu 6.000 evra i drugu od žutog zlata vrednu 5.550 evra. Ukupno, Đina je na odmoru nosila nakit u vrednosti od 59.000 evra, što je još jednom potvrdilo njen izuzetan ukus za luksuzne detalje.

Đinina ljubav prema nakitu i visokoj modi nastavlja da budi divljenje, dok se njeni roditelji suočavaju s izazovima u privatnom životu.

Oglasi - Advertisement