Đilasov čovjek prijetio kako će Vučićevog sina na banderu objesiti! - Lifesytledom

Đilasov čovjek prijetio kako će Vučićevog sina na banderu objesiti!

U Srbiji na društvenim mrežama pojavile su se otvorene prijetnje sinu Presjednika Srbije Aleksandra Vučića. Prijetnje vješanjem uputio  mu je  Saša Milošević.

Pored toga objavio je puno slika sa oružjem kao i fotografije Dragana Dilasa i Borisa Tadića. Ovu monstrouznu izjavu osudila je državna sekretarica Ministarstva unutrašnjih poslova Biljana Popović Ivković. Ona je iznijela u saopštenju da je to posljedica nasilja i mržnje, koju šire lideri Saveza za Srbiju, Dragan Dilas, Vuk Jeremić , Trifunović i ostali.

Dragan Dilas diplomirao je na fakultetu strijarstva u Beogradu u programu vazduhoplovstva. Radio je kao novinar Radio Indeksa i kasnije postaje urednik na ovoj postaji. Bio je aktivan u suprostavljanju vladavine Slobodana Milosevica. Vodio je studentske proteste, tokom Milosevicevog rezima u srbiji.

Kao studentski voda u junu 1992 godine, pojavio se na jednom intervju RTS-a, gdje je kritikovao Milosevicevu politiku. Tada je dobio vise ponuda od drugih stranaka u Srbiji, da se prikljuci njima, ali je to on odbio.

Categories: Zanimljivosti

Leave A Reply