Naime, jedan od najmoćnijih ljudi srpskog šoubiznisa Saša Popović već je dvadeset i jednu godinu u braku s pjevačicom Suzanom Jovanović, s kojom ima kćerku Aleksandru. Žive skladnim životom, i nemaju baš nikakvih problema u bračnoj zajednici. Dio njihove obitelji je i sin Suzane Jovanović iz prvog braka, Daniel, kojeg Saša doživljava kao svog sina. Tako da niko ne iskače iz ove skladne porodice.Saša i Suzana djeca su poznati po tome što su vrlo prizemni i skromni, kao i po tome što ne vole medijsku pažnju, i jako rijetko se pojavljuju u medijima. Iz tog razloga nasljednica redatelja produkcije “Grand” i poznata folk pjevačica gotovo nikada nije viđena u medijima.

Pravi presedan dogodio se ove godine kada je ekipa Paparaco lova uspjela snimiti Jovanovićku sa svojom kćeri koja je odrađivala neke gradske obaveze. Tom prilikom oboje su bez šminke i nikako se isticali od drugih ljudi. Zanimljivo da joj je Saša sredio posao u Maksiju u upravi, ali ona jednostavno ne želi da radi taj posao. Aleksandra danas ima 20 godina i zasad je posvećena studiranju.Skromna, intimna, u obiteljskom krugu … Kći nam je rekla: “Nemojte mi slučajno prirediti zabavu i slaviti moj rođendan, to ne želim.” Poštujemo njene želje i mislimo da je učinila pravi korak prema svijetu odraslih, vrlo je ponizna, ne traži ništa.

Dijete je poznatih roditelja i može sve, ali ne traži ništa, zato je toliko i volimo. Zaista sam ponosna i svaki dan kažem da sam blagoslovljena što imam takvu djecu, takav je i sin, a takva je i ona.

Preporuke