Lidija Vukićević je popularna srpska glumica koja je iskoristila godišnji odmor da se odmori od napornih i profesionalnih obaveza.

Odmah se javila svojim fanovima, objavila je atraktivnu fotografiju na društvenoj mreži Instagram, gdje su lajkovi pljuštali i gdje su joj poželjeli lijep i ugodan odmor, da ga iskoristi maksimalno.

Ona je zvijezda nezaboravne serije BOLJI ŽIVOT, brojne pratioce na društvenim mrežama ima, posebno joj svi hvale njenu vitku figuru kao i formu u kojoj se nalazi. Sa novom fotografijom je odlučila pozirati u tankoj i mrežastoj bijeloj haljini, ispod koje se utegnut struk nazirao kao i ženstveni bokovi.

Ludilo je slika, ti si kao Kleopatra, samo su bili neki od komentara kojima su se obradovali fanovi i koji su sipali komplimente na račun ove lijepe glumice.

Ona nikad ne propušta da se zahvali svojim fanovima, redovno čita komentare, a potom je rekla da i sama ulaže veliki trud u svoj mladolik izgled. Ona je pragu sedme decenije, redovno radi vježbe za trbušne i leđne mišiće, o svojoj ishrani redovno vodi računa.

Jedini kolač kojem ne može da odoli je kolač KOH. Izbacila je sve druge slatkiše, izjavila je za magazin Gloria da rado koristi varijante mješavine cimeta i meda. Nema mjesta za gluten i meso u njenoj ishrani, nego je ona zasnovana na zdravim namirnicama koje nisu kalorične i koje ne goje.

Lidija Vukićević je zaista prava žena i prava vatra, neko ko nas oduševljava svojim izgledom uvijek, gdje god da se pojavi, složiti ćete se i vi s nama, zar ne?