Linda Andrade utjelovljuje stil života tipične domaćice iz Dubaija, koja živi bez tereta poreza i nudi savjete drugim ženama. Ona predstavlja idealnu sliku kojoj mnoge djevojke teže u današnjem svijetu, jer je Dubai moderna i poželjna lokacija. Međutim, pomnijim ispitivanjem previsokih cijena i troškova života u ovom gradu, postaje jasno da je nevjerovatno skup.

Uprkos tome, mnoge žene nastavljaju da hrle u Dubai u nadi da će pronaći luksuzan način života i bogatog šeika koji će ih opskrbiti. Ali šta se dešava sa ovim ženama kada ostvare željeni stil života? Žena iz Dubaija, koja se predstavlja kao domaćica, otkrila je odgovor na određeno pitanje. Andrade, koji ima 23 godine, udala se za bogatog čovjeka. Međutim, bila je nezadovoljna kada joj je uplatio novac na račun umjesto da joj uruči poklon. Uprkos svom besu, prihvatila je novac. Ona tvrdi da je majka koja ostaje kod kuće koja dnevno troši 2.300 eura na manikure i 7 miliona eura na dijamantski nakit za svog muža milionera.

U videu se razmeće raskošnim tretmanima koje dobija i ekstravagantnim stvarima koje kupuje u tržnom centru. U međuvremenu, ostale djevojke koje je gledaju su zaprepaštene. Andrade tvrdi da nikada nije trošila novac na večere u vani, a dijeljenje troškova smatra apsurdnim. Po mom mišljenju, moderni odnosi u kojima se sve dijeli jednako ne rezultiraju nužno srećom ili nesrećom. Ovo gledište dijeli i žena po imenu Linda, koja prima mjesečnu naknadu od svog muža, koji zarađuje značajnu svotu novca.

Linda je sarkastično napomenula da nikada nije morala da plaća ništa, uključujući račune u restoranima ili stanarinu. Njen raskošan način života izazvao je kontroverze na internetu, a neki spekulišu da njen muž kontroliše njen život i da je novac njen jedini izvor sreće. Lindini roditelji ne odobravaju njen način života, ali ona je odlučna da slijedi svoj odabrani put. Uprkos sopstvenim težnjama da postane lekar, ona je sada zabrinuta za svoj brak i smatra da je neophodno žrtvovati svoje snove zarad njenog muža. Ova djevojka smatra da vjerovati u vezu znači ostaviti po strani vlastite ciljeve i potpuno se posvetiti partneru. U međuvremenu, njen otac je nagovara da nastavi da se bavi karijerom.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here