Svjedoci smo situacija koje svakodnevno možemo da pronađemo na internetu, ali i društvenim mrežama. Jako bizarne situacije sada su dostupne na dohvat ruke, i prosto se nađemo u nevjerici kada vidimo koliko se stvari dešava na raznim stranama svijeta. Danas vam donosimo jednu jako neobičnu situaciju, koja nam dolazi iz sfere zdravlja, i koliko su zapravo moguće neke stvari. Danas vam donosimo situaciju koja se desila u glavnom gradu Indije, a djevojčica kojoj se desila ova jako neobična stvar se zove Sharja Diraye, i ima samo 8 godina. Ona se majci požalila na bolove u uhu. Kada ju je odvela doktoru, oni su joj očistili uho, ali su naknadnom analizom utvrdili da unutra ima mali roj mrava. Unutra su joj čak našli i maticu koja je legla mrave.

Na kraju se ispostavilo da je ova nesretna djevojčica u svome uhu, imala pravu malu koloniju mrava i može se reći da je jako dobro prošla, jer je otišla doktoru na vrijeme. Kada su krenuli sa ispiranjem uha, iz uha nesretne djevojčice počeli su da izlaze na destine malih mrava, koji su u tom trenutku bili mrtvi. 

Oni su njoj ispirali uho antiseptikom, ali ono što je još interesantnije, iz uha su joj isprali sve mrave, ali nisu maticu. Morbidna je činjenica da je djevojčici matica i ostala negdje u glavi mrtva. U nastavku vam donosimo video koji pokazuje kako je izgledala cijela intervencija. Šta mislite vi o svemu ovome, da li su moguće ovakve stvari da se dešavaju? Pišite nam sve u komentarima. 

Preporuke