Brojni mediji prenijeli su informaciju da su popularni supružnici podigli ruke od ljubavi i da je skoro izvjestan razvod, a Bekamovi su glasinama stali na put.

Viktorija i Bekam jučer su sletjeli u popodnevnim satima u Podgorici na aerodrom, odakle su se zaputili odmah na Sveti Stefan, gdje će u narednom periodu boraviti.

I ovog ljeta je crnogorsko primorje atraktivna destinacija za svjetski jet set. Bračni par Viktorija Bekam (Victoria Beckham) i Dejvid (David) boravi u Crnoj Gori na Svetom Stefanu.

Viktorija je s djecom stigla u četvrtak navečer u Crnu Goru, a Dejvid je jučer doputovao.

Proslavljenog fudbalera uslikali su dok je iz aviona izlazio, a Crnogorci su obitelji Bekam poželjeli lijep odmor i boravak na primorju.

Kako saznajemo, Bekamovi su imali 28 zahtjeva pred dolazak koje su morali ispuniti njihovi domaćini, a na Svetom Stefanu koji je inače na listi omiljenih ljetovališta jet-seta, u luksuznom rizortu će odsjesti.

Poznati par je zahtijevao mir i potpunu privatnost. Viktorija i Dejvid Bekam proslavili su 19 godina braka 4.jula, a glasine o razvodu demantovali su zajedničkim putovanjem.

Trenutno se odmaraju u luksuznom hotelu smještenom na Svetom Stefanu. Fotografije sa odmora objavio je na svom Instagram profilu njihov sin Bruklin (Brooklyn).

Inače, ranije je Viktoriju uznemirilo nakon što je rekla njena nasljednica: Mama, ja želim fudbal trenirati.

Kako je izjavila dizjanerka, ima tri sina koja žele fudbal trenirati pa bi voljela stoga da bar neko više voli ples ili modu.

To se, srećom po nju, i obistinilo.

Malena Harper odrasla je sada i pokazala je da itekako ima talenat za dizajn.

Preporuke
Loading..