Dejan Savić još jednom pokazao kolika je LJUDINA: cijeli Balkan će ga još više voljeti zbog onog što je otkrio hrvatski selektor o njemu - Lifesytledom

Dejan Savić još jednom pokazao kolika je LJUDINA: cijeli Balkan će ga još više voljeti zbog onog što je otkrio hrvatski selektor o njemu

Srpski selektor dokazao je još jednom da je veliki ljudina i sportsmen

Kolega iz suparničkog tabora, Ivica Tucak – selektor hrvatskih vaterpolista, otkrio šta mu je rekao Dejan Savić nakon utakmice za bronzu. Tako je Savić pokazao još jednom koliki je gospodin i kod mnogih osvojio poštovanje.

Dejan Savić dokazao je više puta da nije samo sportista, sportsmen i trener, nego i veliki čovjek prije svega – ljudina.

To svojim gestovima dokazuje, na bazenu ali i van njega, kao i pred očima javnosti i onda kad misli da to ne vidi niko. I zato kod cjelokupnog sportskog svijeta u regionu ima poštovanje.

Uspio je sad još jednom da javnost u Hrvatskoj kupi, ali i Srbiji i cijelom vaterpol svijetu, a ne bi se ni znalo da Ivica Tucak – selektor hrvatskih vaterpolista, inače veliki prijatelj Savića, nije otkrio tokom svog intervjua šta mu je rekao kolega iz suparničkog tabora nakon što su osvojili bronzanu medalju.

-Potrošili smo se strašno u ona dva dana između utakmice za bronzu i polufinala. I ja, i igrači i kolege iz stručnog štaba. Poslije meča sa Srbijom je bila teška noć. Nije ništa mnogo lakši ni dan poslije, baš sumoran, tmuran, težak. Puno smo razgovora imali, uvjeravanja da možemo to postići i moramo s pobjedom završiti, između ostalog je rekao Tucak o uvodu u odlično izdanje igrača u njegovoj ekipi, a zatim otkrio: Dejan Savić mi je prišao poslije utakmice za bronzu, srpski selektor i rekao: Ja ovako nešto nisam vidio!, kaže Tucak.

Eto, kakav je Dejan Savić, gospodin.

Categories: Najnovije

Leave A Reply