Mi smo svejsni da se u svijetu danas dešavaju mnoge stvari, ali ako ćemo iskreno one su se i ranije dešavale, samo što je u današnje vrijeme zbog ekspanzije društvenih mreža i interneta te stvari lako dostpune, pa nam je mnogo lakše da saznamo šta se to dešava u drugom kraju svijeta.

Naime, u današnjem članku pričamo o jednoj veoma neobičnoj pojavi, a riječ je o buđenju iz mrtvih , a ova pojava je ranije bila mnogo češća nego li danas.

Ranije se to dešavalo jer nauka i društvo nisu bili toliko razvijeni, a naročtio nije bila razvijena medicina, a kako je to sve napredovalo tako se i smanjivao broj slučajeva,

Međutim, koliko god mi napredovali takve stvari se i dalje dešavaju i vidimo skoro svaki dan da se nešto takvo desilo.

Jedna takva situacija desila se nedavno u Indiji tokom sahrane 95 godišnjeg Bud Ram Gužara.
Naime, tokom sahrane i rituala gdje oni posipaju vodom preminulog, djed je naglo počeo da drhti i da diše.

Prema riječima njegove porodice djed je proglašen mrtvim od strane doktora, jer je pao u nesvjest i mislili su da je mrtav. Ono zbog čega se to desilo jeste da je sahrana bila taj isti dan, a nije se sačekalo bar nekoliko dana kako bi bili sigurni da je on stvarno mrtav.

Svi su se pripremili za njegovu sahrnau, a on se naglo probuioo iz kliničke smrti. Ovo naravno nije prvi slučaj, pa smo imali slučaj gdje je patolog otkrio znakove života kod “preminulog” neposredno prije rezanja tijela zbog obdukcije, a otkriveno je da je i on imao kliničku smrt.

Kojii je vaš komentar na ovo? Da li vi imate neku priču da je neko “ustao iz mrtvih”? Pišite nam

Preporuke