Vesna Dedić jedna je od retkih poznatih srpskih domaćih zvezda koja se skoro i ne pominje, a danas mu posvećujemo ceo članak. Profesionalno je pisac, novinar, a nedavno i TV voditelj. Ukratko, ova žena je multitasking i radi odličan posao u svim oblastima, osim što, kako je rekla krajem prošle godine, jedini dio njenog života koji joj ne ide dobro je emotivni i emotivni život. Ne iz Srbije, nego iz Hrvatske, tačnije iz Osijeka, gde je rođena 1967. godine.

 

Kada je bio u osnovnoj školi, sa porodicom se preselio u tadašnji Titograd, gde je završio osnovnu školu, a gimnaziju i fakultet završio u Srbiji, posebno u Beogradu, gde su se preselili devedesetih godina. Inače, Vesna, ako ne znate, vodi veoma popularnu TV emisiju “Balkanska ulica”, a već tri godine radi na televiziji u usponu. Njen brak sa Srđanom Milojevićem takođe je bio neuspešan, a u braku su bili 11 godina.

 

 

U poslednjih par godina, bila je konstantno sama, a kako je znala reći od previše posla, nije imala vremena za sebe,a kamoli za neku vezu. Međutim, oko nove godine je izjavila da je njena najveća pokretačka snaga ljubav, i već tada se dalo naslutiti da ima neko u njenom životu, a gledajući njene fotke na Instagramu, kod Vesne je sletela ljubav.

 

Tako je pre par dana bio i koncert Ace Pejovića, a ona je celo vreme bila u društvu sa doktorom Dejanom Antonićem, te su bili i previše prisni za jedne prijatelje. Ona se odmah ogradila i rekla da je u pitanju jako prijateljstvo, a pred nama je da saznamo da li je to stvarno tako, ili možda ima i nešto puno više između njih dvoje.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here