Svjesni smo toga da je pandemija potpuno promjenila naše navike i način našeg života, gdje vidimo da se ljudi na razne načine prilagođavaju i pokušavaju da iz ove situacije izvuku nešto najbolje.

Već nam se polako približavaju novogodišnji praznici pa smo već svjesni toga da će oni biti proslavljeni na neki drugačiji način nego onako smo slavili do sada


Naime, kada je rijelč o ovim praznicima oni su tu kako bi se darovali razne stvari našim veoma dragim osobama, ali nerijetko mi izaberemo neke poklone koji baš i nisu po ukusu naših najmilijh.
Budimo iskreni da je svako barem jednom u životu dobio poklon koji mu se nije svidio ili koji nikada nije bio korišten ili se tu uglavnom radi o nekom odjevnom predmetu koji nikad nije obučen.

Međutim, kada su u pitanju djeca oni baš i nemaju nekoga izbora da li će da obuku nešto ili ne, nego moraju da obuku ono što im njihove majke kupe.

Naime, tako je jedan dječak postao predmet ismijavanja u školi, a kada je majka podijelila ovu fotografiju njega, postao je i velika šala na internetu.

Njega je majka poslala u džemperu u školu na kojem ona nije vidjela jedan detalj.

Na džemperu se nalazi Djeda Mraz i Sjeverni pol, i pahulje, i na njemu piše Sretan Božić ali je ona propustila da se na njemu nalazi još nešto

Kada malo bolje pogledate vidjet ćete da Djeda Mraz stoji na krovu kuće i mokri po snijegu.

Vaš komentar?

Preporuke