Svi vrlo dobbro znamo da je Darko Lazić prije mjesec dana imao operaciju želudca i da je skratio svoj apetiti u poprilično velikoj mjeri. To je bio neophodan korak jer se vciše nije mogao kretati od debbljine. Bilo je krajnje vrijeme da uradi nešto, jer dijete nije mogao da ispoštuje, morao je jesti jer je to jako volio. Danas, samo 30 dana nakon operacije želudca ima jako vidljive rezultate. On se sada po prvi puta pojavio javno kada je izvodio par pjesama, doduše ne na pravom koncertu. Svi su bbili izenanđeni sa njegovom transformacijom, danas već izgleda kao normalan čovjek, i nema onako veliki stomak. 

Pjevač Darko Lazić prvi se put pojavio nakon operacije za smanjeni stomak, a pojavio se u “Zadruzi 3” i napravio pravi nered. Svi su bbili oduševljeni kada su ga vidjeli uživo nakon jako dugo vremena. Pjevač je ušao u kasino, a zadrugari su ga odmah razveselile. Darko Lazić je poznat kao netko tko uvijek pravi sjajnu atmosferu na nastupima, a kad su ga zadrugari vidjeli na vratima, bili su presretni.Podsjetimo, Darko Lazić je odmah nakon nove godinevsmanjio želudac da bi smršavio, jer su kilogrami prijetili zdravlju, najviše je ispaštalo lijevo stopalo. Kako se saznalo od izvora, Darko Lazić je smršavio 50 kilograma. Nakon intervencije bio je na zasebnoj dijeti i kao što je priznao jede manje i prilagođava prehranu. 

“Do jučer mi je bilo dopušteno samo iscijediti juhu, četiri žlice i tu je kraj. A od jučer kaša za bebe. Zamišljam da je kaša slanina, ili neka kobasica”, otkrio je sinoć Lazić.

 

Preporuke