Idemo danas malo o Darku Laziću koji je pomalo zapostavljen u posljednje vrijeme. Krenulo mu je napokon i sa poslom, porodica je ok, ali što se tiče zdravlja, tu još uvijek malo škripi, a najveći problem mu je još uvijek sa lijevim stopalom. Mora skinuti i kilažu, li mu to totalno ne ide za rukom, i uništvaa ga disciplina, on jednostavno voli da jede.Ovih dana Nadica Ademov žestoko kritizira svog jako dobrog kolegu Darka Lazića. Darko Lazić iza sebe je ostavio burnu godinu, a kolegica i prijateljica Nadica Ademov žestoko ga je kritizirala, pogotovo što se tiče njegovog zdravstvenog biltena. 

Nadica je također komentirala Darkovu težinu i rekla:  Darko Lazić je postao nestvaran, katastrofalno je ono što je sebi pružio i napravio od onako lijepog i zgodnog momka. Sad djeluje, super je kao i prije, oporavlja se, ali mora smršavjeti, kako doktori kažu, pa minimum 50 kila, puno je, ali mora to napraviti, inače će imati velike zdravstvene probleme. Noga mu nije stabilna, zbog čega je u problemima – kaže Nadica Ademov i dodaje:Puno ga kritiziram, bolje da ne čujete šta mu sve ja kažem! Kažem mu “Pa Darko drgi, pred tobom je život, nemaš 60 godina, smršavi, što jedeš toliko.” Kaže da voli jesti i da će u drugom mjesecu ići na operaciju želuca. Nadica je također otkrila da nema opravdanja za ljude koji su Darku okrenuli leđa.

Darko je vidio tko su mu pravi prijatelji, a koji nisu, nemam komentara za takve ljude. Radimo isti posao, umorni smo, besani, stalno smo na putu, popijemo čašicu i nemam izgovor za one ljude koji su mu okrenuli leđa. Sram ih bilo – završava ona.

Preporuke