Mnoge priče nas ostave bez teksta i ne možemo da vjerujemo da se to dogodilo, no ako ste mislili da ste sve čuli i vidjela ova šriča će vas razuvjeriti. Naime u ovoj priči se radi o  dvoje maloljetnika i to  djevojčice po imenu Daria i dječaka po imenu Ivan.

Daria ima svega četrnaest godina a Ivan trinaest i njoh dvoje su najbolji prijatelji od malih nogu. Među njima se rodila ljubav i odlučili su da uplove u ljubavne vode, no tu nije kraj. Nedugo nakon što su započeli svoju vezu Daria je ostala trudna  s Ivanom. Na prvi mah djelovalo je kao šala, no edugo nakon toga ona je na svijet donijela bebu.

Svi se se pitali kako je moguće da jedanaestogidšnjak može da napravi bebu. Ubrzo se pojavila priča da je druga osoba ipak tata, a taj dječak je imao petnaest godina, no ubrzo se dokazalo da je to laž i jedna obična dezinformacija.

Zbog lažne vijesti Daria je imala problema u školi koju je pohađala, te je konkretno imala problem sa direktorom škole jer su mislili da ih ona laže sve vrijeme.

Daria je odlučila da joj je uloga majke ipak važnije od škole, barem u ovome trenutku, te se ona povukla iz obrazovanja, a ponajviše radi dešavanja u toj školi. Odlučila je da sačeka malo pa će da promijeni školu, jer kako kaženije ova škola Bogom dana da idem u nju.

Zaista nevjerovatna priča da je dvoje djece postalo roditelj.