Đaniju otkazale noge, pao nepokretan u krevet, od bolova sav utrnuo: Nikada nije bio bliže smrti (FOTO) - Lifesytledom

Đaniju otkazale noge, pao nepokretan u krevet, od bolova sav utrnuo: Nikada nije bio bliže smrti (FOTO)

Da je život na estradi itekako stresan sa puno problema dokaz je i to da svako malo naletimo na vijesti koje govore o tome kako je nekom pjevaču ili pjevačici pozlilo na sceni, te da su pojedini kolabrirali na sceni, pa čak i završili u bolnici, pa je tako za mnoge fanove strašna bila vijest da je njihov idol Radiša Trajković Đani već nekoliko dana bukvalno prikovan za svoj krevet, jer ima neizdržive bolove u leđima, koji ne prestaju ni danju, ali ni noću.

Kako ljudi bliski Đaniju kažu, njemu su prvo počele da otkazuju noge te kako zamalo nije ostao nepokretan, a doktori su mu davali blokade koje smanjuju bolove, a išao je čak i na elektro terapiju, a njegovi prijatelji koji su stalno uz njega su rekli i ovo:

”Đani već izvjesno vrijeme ima velikih problema sa kičmom, a prethodne nedjelje je bol bila tolika da su mu otkazale noge. Čovjek je bio zakovan za krevet, nije mogao ni da mrdne. Nit je jeo nit je spavao. Sve je oko sebe mnogo zabrinuo. Pjevač je bio van sebe od bolova, više nije znao šta da radi, koje lijekove da pije, koju kremu da maže. Suze su mu same lile ”

Prijatelji kažu da je uz Đanija stalno i njegova Slađa koja ga stalno masira i utrljava kreme, a i ona je bila više nego uplašena kada su Đaniju počele da ozkazuju noge, a u jednom trenutku su čak koristili i neke kineske metode, pa je tako jedno vrijeme ležao sa iglama zabodenim u leđa, a i Đani je dao kratku izjavu novinarima:

”Tačno je da sam imao problema, ali nisam ja tip koji kuka. Nije mi bilo svejedno, ali sam se pridigao na noge i polako se spremam za nastup” 

Loading..

Categories: Najnovije,Showbizz

Leave A Reply