Cijela Hrvatska, ali i cijela naša regija je u posljednjih godinu dana često pisala o piznatom pop pjevaču Petru Graši koji je nakon 24 godine veze, raskinuo sa svojom partnerkom i pjevačicom Danijelom Martinović, te je našao novu ljubav. Grašo svakako nije prvi koji je napravio nešto takvo, ali je javnost ipak bila ogorčena kada se saznalo da je njegova odabranica kćerka Tončija Huljića, Hana Huljić, koju i Petar i Danijela znaju od njenoga rođenja. To je shvaćeno kao dodatno zabijanje niža u Danijelina leđa, jer pored što je izgubila ljubav svoga života ostala je i bez svojih velikih prijatelja, porodice Huljić.

Na ovu temu su se mnogi izjašnjavali u javnosti, osim Danijele koja sve to podnosi sa dosta dostojanstva, ako prava dama, što ona i jeste. Nakon što se ve ovo izdešavalo, ona u medijima nije rekla niti jednu riječ. U međuvremenu, Petar i Hana su se i vjenčali, te su dobili i kćerku kojoj su dali ime Alba, a nedavno je u emisiji kod Vesne Dedić i sam Petar otkrio neke detalje o svom braku.

I mada u svojoj priči Petar nije izravno spominjao Danijelu, ipak je otkrio šta mu je smetalo u tom odnosu, pa je tako na pitanje da li mu Hana zbog prirode njegovog posla toleriše neke stvari, on rekao kako bi se to pitanje trebalo postaviti Hani, ali da on smatra da ona potpuno razumije njegov posao, jer i sama potiče oz porodice koja se decenijama bavi istim poslom, te da je odrasla u takvom okruženju. rekao je da je odsustvo od kuće sastavni dio njegovog posla, i da to Hana zna i sve to prihvata, jer ipak je on poznati pjevač i zvijezda u regiji.

 

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here