Otkako se o ljubavnom krahu Danijele Martinović i Petra Graše dugo pisalo, njen novi partner sada je postao glavna tema društvenih mreža, a Danijela više ne želi da skriva svoje emocije od očiju javnosti.Nova ljubav Danijele Martinović je Josip Plavić, policijski inspektor koji je ponovo probudio najljepše emocije u mladom hrvatskom muzičaru. Nakon dugo vremena, Danijela je konačno uhvaćena sa velikim osmehom na licu i sada odaje utisak zaista srećne i zaljubljene mlade žene.

Od kako je prekinuta Danijelina veza s poznatom hrvatskom pjevačicom, više je bila privatnija i svoj privatni život držala podalje od očiju javnosti. Nedavno su se pojavili izvještaji da je viđena s muškarcem, ali nema dokaza o vezi, a pjevačica nije objavila nijednu novu fotografiju na društvenim mrežama.

Hrvatske medije sve je više zaintrigirao Danijelin ljubavni život, pa ju je paparazzo ekipa uspjela snimiti s mladim policijskim inspektorom tokom šetnje centrom grada. Osim što je njen ljubavni život krenuo nabolje, napredovala je i njena karijera, a sprema i novi spot za pjesmu pod nazivom “Vjerujem u ljude”. Svoje nedavno pojavljivanje u jednoj emisiji iskoristila je da to najavi svojim brojnim fanovima.

“Vrckavost je etiketa koja me stalno pratila i čak je u jednom periodu bila gotovo pa tužna, jer sam mislila kako ljudi zapravo ne shvataju da je to optimizam, da je to pogled na život, da to nije niti neozbiljnost niti površnost nego upravo suprotno” – kazala je Danijela.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here