Nakon što je nekoliko godina proveo kao član žirija zvijezde Zvezde Granda, ušao je kao zamjena za jednog jako poznatog pjevača, koji je uspješno zamijenio baš Lukasa i donio novu dimenziju nizu najgledanijih glazbenih natjecanja, Zvezde Granda.Produkcija je ubrzo otkrila javnosti da će Đorđe zamijeniti Acu Lukasa, mnogi su bili skeptični, mnogi su se radovali, ali bilo je više onih koji su sumnjali da jedan rocker dolazi na takvo natjecanje. Nikako im to nije bilo logično da se desi, ali, eto, ipak se je i desilo.

I sam Đorđe bio je skeptičan, nije znao kako će se ponašati u ulozi koju mu je dodijelila produkcija, posebno imajući u vidu da je Saša prošle godine uveo da će kandidati imati mentore u obliku članova žirija. Imajući u vidu sve, Đorđe je postigao veliki uspjeh na ovom polju.Kad je u pitanju njegov privatni život, o njemu se zna vrlo malo, svima je poznato da je u sretnom braku nekoliko godina, sa svojom sprugom, ima i kćerk koj je dobio sa 50 godina starosti.

Njegova supruga je vrlo atraktivna žena i mnogi nisu imali pojma da je itekako zgodna  svojim godinama. Đorđe nikada nije isticao svoju ženu, pogotovo što je stariji od nje, a ona izgleda mnogo privlačnije. Ali i Đorđe izgleda muževno prema mišljenju mlađih djevojki i iako ima toliko godina, dominira baš kao u zlatno doba svoje glazbene karijere.

Evo kako izgleda ovaj sretni par:

Preporuke