U nastavku današnjeg članka idemo malo i sa rijaliti programima, koji u posljednje vrijeme privlače jako dosta pažnje gledalaca na cijelome Balkanu. Naime, bivši sudionici treće serije “Zadruge” Dalila i Dejan Dragojević nisu očekivali niti jedan poziv i dostavu, koja ih je i više nego iznenadila prije neki dan. Točnije, jedan je paket stigao na kućnu adresu supružnika.Bivša zadrugarka Dalila nije mogla odoljeti da svoju radost podijeli s fanovima pa je fotografiju posta objavila na svom Instagram profilu. Uz fotografiju je lijepo iskomentarisala: “Prije nekoliko trenutaka nazove me rođena baka telefonom i kaže izađi pred kuću. Sad ćemo imati dar za tebe.

Kad smo otvorili paket, imali smo šta i da vidimo. U njemu je bio preslatki plišani medvjed koji kaže “Dobrodošli Dalila i Dejan”. Našoj sreći nije bilo kraja, plakala sam kao mala djevojčica od tako prelijepog poklona. Imam najbolju baku i Deki ima sigurno najbolju djevojku. Morala sam s vama podijeliti ovaj divan osjećaj! “

Dalila Dragojević (ranije Mujić), ili Dalila Moreno, poznata je bosanska starleta, za koju sama kaže da je studentica i glumica, a našoj javnosti postala je poznata nakon sudjelovanja u reality showu “Parovi” na TV “Happy” i pobijedila je 2017., petu sezonu popularnog šou programa (sezona 2016/2017).

Dalila je svoj “osobni opis” iz srednjoškolskih dana promijenila u današnji dan, postajući prelijepa platinasta plavuša, a također se udala za Dejana Dragojevića u rujnu 2017. u Beogradu, općina Zvezdara. Sada imaju jako lijep i skladan brak.

Preporuke