Maja Marinković je saznala da je Filip Car odveo Milicu Veselinović na rehabilitaciju, te da su se očigledno pipkali u krevetu.- Ti si mene uništio, da ti mene ponižavaš, a rekao si da nećeš – plakala je Maja.

– Neke stvari smo se dogovorili, mi nismo bili u vezi, ja tebi ne zameram – uzvratio je Car.- Boli me ku**c. Ma da, Bog zna šta si radio! – histerisala je Marinkovićeva.- Nisam imao se*s, niti išta – brani se Filip.- Skini da vidim, pantalone – navaljivala je Maja.

– Ma daj, da li si ti normalna?! Šta si postala urolog – smejao se on.- Kako te nije sramota? Kako možeš? Što je vodiš tamo, zašto – plakala je Maja.- Zašto sam vodio tebe – rekao je Filip. Ja nisam ona! Tebi je krivo sada više nego sa mnom – uzvratila je Marinkovićeva.

Nije mi krivo, nego se bojim tvojih reakcija – rekao je Car.- Daj da pomirišem, da vidim o čemu se radi. Duni – rekla je Maja.- Šta da dunem? Da nisam ja pop**io Milki – rekao je Car.- Mazao si kremu da zavaraš trag! Kako ti nije žao, neću da odem da legnem – plakala je Maj

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here