Mnogim ljudima u današnje vrijeme je veoma bitno da riješe svoje stambeno pitanje, da imaju krov nad glavom. U ova moderna vremena ljudi više vole da žive u stanovima, mada ima onih i koji preferiraju kuće. Tako se kod kupovine kuće uvijek mora dobro paziti, jer ako je suditi po ovoj priči, zna u starijim kućama da ostane dosta toga od prijašnjih vlasnika, a to može da vam donese i određene probleme. Tako je ovaj bračni pari iz Salt Lake Citiya, riješio da renovira svoju kuću koju su kupili nekoliko godina prije, a koja je bila stara preko 100 godina, a kada su podigli tepihe, čekalo ih je veliko iznenađenje jer nikako nisu očekivali da će naći tragove krvi:

” Danas smo pocijepali tepih star koliko i sama kuća i otkrili smo da se na njemu nalaze crvenkaste fleke, nalik na krv. U početku nismo bili sigurni od čega su mrlje, ali nekako se jasno ukazivalo da je krv, a ne recimo vino. I to poveća količina krvi” – rekla je žena u snimku na TikToku. Paru je došlo loše nakon ovoga otkrića, da bi nakon toga pozvali policiju: ” Policajac nam je potvrdio da je to najvjerojatnije krv, ali je naglasio da bez forenzičara i zvanične provjere ne može da zna da li je ljudska ili pripada životinji” – rekla je žena u snimku koji je pogledalo više od pet miliona ljudi.

Kkao su na kraju policijski službenici mužu i ženi na kraju rekli da ipak neće zvati forenzičare, jer u toj kući nije nikada prije bila prijavljena bila kakva sumnjiva aktivnost, niti postoje podaci o nekom zločinu, ova žena je rekla kako ima namjeru da ona i muž o svome trošku provjere o čemu s eradi, i da će nakon toga objaviti novi snimak.

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here