Eva Ras i Vesna Rivas žestoko su se posvađale pred kamerama, a glumica je  jednom momentu bila i napustila studio Jutarnjeg programa u Studiju B. Sve je počelo kod uputa za Dom Zdravlja, a Eva je rekla kako 20 godina umire od r*ka, te da ne može da dobiju uput, a na te njene riječi je odreagovala Vesna: Nećete vi da umrete – odbrusila je pjevačica, što je Evu iznerviralo, pa je nastao haos: ” Nemojte mi kao oni na pijaci, još nisi umrla, a stalno pričaš da si bolesna. I nemojte me nazivati budalom da ne razumijem ono što pričam – objasnila je Rivasova.

Sukob se nastavio i kada je spomenut glumac Branislav Lečić, te je Rasova rekla kako je bila u emisijama u kojima su napadali Lečića, a da ga je ona branila, na šta joj je Vesna odbrusila: ” Ko, bre ,da sil*je, onakav frajer. Ja sam predvidjela da Lečić neće biti osuđen – rekla je pjevačica. Na to joj je eva žustro odgovorila kako se ne sjeća da je Vesna išta predvidjela u vezi toga slučaja, a Vesna joj je na to rekla: ” Posjetio vas je malo alzhajmer, pa ste postali oldtajmer” – rekla je Vesna.

Na to ju je glumica upitala:” Da li je moguće da to govorite osobi koja ima 82.godine? Jeste li vi normalni?” – da bi joj Vesna veoma brzo odbrusila: ” Nemojte Eva da izigravate žrtvu, to radite cijelog života.” Eva je nakon toga Vesnu nazvala vračarom, te je rekla da nije normalno da ljudi idu kod vračare da liječe frigidnost, a nakon toga je skinula bubicu, te je rekla kako više ne može da sluša Vesnu kako priča o org*zmu i o test*sima

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here