Da se čovjek živ ispovraća: Hrvatica (43) otkrila svima kako je upoznala supruga (16): Dobili i kćerku, oboje imaju suhe petice u školi - Lifesytledom

Da se čovjek živ ispovraća: Hrvatica (43) otkrila svima kako je upoznala supruga (16): Dobili i kćerku, oboje imaju suhe petice u školi

Vremena su takva da su mnoge stvari, moralne i etičke, potpuno poremećene, tako da ima manje stvari koje nas iznenade i šokiraju. Tako je gotovo postalo normalno da se starije žene zaljube i počnu da se vezuju za puno mlađeg muškarca i obrnuto, da se mnogi stariji muškarci vjenčaju i zabavljaju s djevojkama koje mogu biti njihove unuke, ali slučajevi poput ove o kojoj govorimo u ovom tekstu , gdje je jedan partner više od tri puta stariji od drugog, mora privući medijsku pažnju.
Riječ je o vezi između žene koja ima 43 godine i udala se za momka koji ima samo 16 godina i koji još uvijek ide u školu.

Veza između ove žene po imenu Renata i inače trenera rukometa započela je kada je ovaj mladić, po imenu Erwin, imao samo 13 godina. Kada se saznalo da je Renata zavela dječaka i imala aferu s njim, osuđena je na uvjetno kaznu od 22 mjeseca zbog seksualnog iskorištavanja maloljetnice.
Međutim, u međuvremenu su njih dvoje počeli živjeti zajedno i na kraju su se vjenčali, a kako ova Hrvatica, tvrdi Renata Juras, Erwin je počeo napornije raditi oko škole, dobivajući sve petice jer je želio završiti školu, što je prije moguće. i da bi se tada mogao početi brinuti za svoju obitelj, jer je u međuvremenu ovaj neobični par dobio i kćer, kojem je ime bilo Noemi.

Categories: Najnovije,Vijesti

Leave A Reply