Popularna pjevačica odlučila je da ode u nešto toplije krajeve i pokazala je svoje tijelo. Obzirom da ona već godinama vodi bitku sa kilogramima, ovaj put je uspjela da skine nekoliko kilograma i pokaže svoje izvajano tijelo.

Jana važi za jednu pjevačicu sa najvećim obimom u poprsju, a ta titula joj i laska. Sve ove godine ona nije ni pokušavala da sakrije i prikrije, već je ponosno pokazivala raskoš koji ima. Mnogi pjevači a pogotovo pjevačice sa godinama biju bitku vezano za višak kilograma, te se poneki od njih odluče i na operativne zahvate sve s ciljem rješavanja viška kilograma.Neki od njih odrade operaciju pa izvuku najdeblji kraj kao što se desilo u slučaju popularne pjevačice Tine i Darke Lazića.

Pjevač je zaista pretjerano smršao i mnogi se zgrožavaju na njegov izgled.No očigledno pjevač i ne mari baš za komentare već uživa u manjoj kilaži.

Jana nije odlučila da ide na operativni zahvat, nego je krenula sa fizičkom aktivnošću i izbcila je određene namirnice, te je na taj način došla do savršene figure.

Kada je fotografija ugledala svjetlo dana, svi su bili oduševljeni i ulijedili su komplimenti.Jana je svoje fanove ali i širu javnos počastila fotografijom u kupaćem kostimu, te je pokazala kako je uspjela da “skine” masne naslage sa stomaka, ali obim njenih grudi je i dalje ostao isti.

Pogledajte kako izgleda Jana u kupaćem kostimu, te koja je fotografija izazvala ovakve rakcije.