Da li želite vidjeti Cecu kako pleše na jahti ? Ovako izgleda u bikiniju, a đuska kao da joj je 20 godina (VIDEO) - Lifesytledom

Da li želite vidjeti Cecu kako pleše na jahti ? Ovako izgleda u bikiniju, a đuska kao da joj je 20 godina (VIDEO)

Možete je voljeti ili ne, ali činjenica stoji da je Svetlana Ceca Ražnatović u samom vrhu javnih ličnosti što se tiče popularnosti, u našem regionu ali i šire. Mnogi vole njenu muziku, dok je neki osporavaju u raznim pogledima, sve u svemu dosta je kontroverzna ličnost i zasigurno zna da privuče pažnju.

Poznato je i da je Ceca poprilično imućna, obzirom da se bavi poslom koji je dosta unosan pa shodno tome može sebi priuštiti i skupa putovanja po egzotičnim jahtama kao i nesvakidašnje stvari za obične smrtnike kao što je na primjer krstarenje jahtom.

Tako Ceca sa svojom porodicom svake godine ljetuje na Kipru, a inače tamo imaju i jednu skuplju nekretninu, odnosno vilu u kojoj borave za vrijeme odmora.

Tokom sezone odmora Ceca je objavila video na kojem đuska u bikiniju i pokazuje svoje atraktivno tijelo, ukoliko niste do sada pogledali taj video, možete ga danas pogledati na našem portalu a nadamo se da će nam i ove sezone Ceca obezbijediti još sličnog materijala za objavljivanje.

Uživajte.

Početak njezine karijere veže se za pobjedu na festivalu na Ilidži u Sarajevu  s pjesmom “Cvetak zanovetak”. Prodala je albume u velikim nakladama i hvaljena je zbog dobrog glasa. Najveći hitovi toga vremena su “To, Miki!” i “Pustite me da ga vidim”. Početkom devedesetih godina bira pjesme za stariju publiku pa se tako redaju hitovi “Kukavica”, “Zaboravi”, “Šta je to u tvojim venama”, “Fatalna ljubav”, “Beograd”, “Idi dok si mlad”, “Kad bi bio ranjen”, “Mrtvo more”, “Neodoljiv, neumoljiv” i drugi.

Categories: Najnovije

Leave A Reply