Možda ste se i sami nekada zapitali da li ste u vezi sa pogrešnom osobom, a tako vam donosimo danas nekoliko pitanja da otkrijete da li imate idealnog partnera ili gubite vrijeme sa nekim.

Da li imate hobi – Trebate se zapitati da li ste vi i dalje posvećeni svojim hobijima i svojim snovima ili ste se vi totalno uklopili u život vašeg partnera, pa čak i da ste vi osoba koja se može lako prilagoditi, trebate početi odvajati vrijeme za svoje interese.

Da li idete sami kod rodbine – Ako vi na neka porodična okupljanja idete bez vašeg partnera i on radi isto, onda se trebate zapitati zbog čega je to tako i da li se možda nečega stidi ili pokušava sakriti.

Ogovaraju vašeg partnera, a vi šutite – Jedan veoma zabrinjavajući pokazatelj jeste kada neko vašu drugu polovinu ogovara, a vi samo klimate glavom bez neke želje ili argumenata.

Da li se raspravljate – Vi se nikada ne svađate, a to možda nekim ljudima zvuči kao idealno, ali ipak je nemoguće da dvoje ljudi bude u dobrom odnosu bez da zajedno rješavaju probleme.

Spavate li ispred televizora – Ako vam se desi da vi zaspete ispred televizora kada je vaš partner pored vas, onda ste vjerovatno s pogrešnom osobom jer bi uz partnera trebali biti streni i veseli, a ne izmoreni.

Sve mu se povjeravate – Isto tako ako vii partnera gledate kao vašeg prijatelja onda je vjerovatno nestala strast i to govori da vi trebate ta dva odnosa da razgraničite, te da ga više gledate kao partnera, a ne samo prijatelja.