Ako ste vodeni znak, trebalo bi da smatrate da ste sretni što ste rođeni sa moćnim šestim čulom, tako da imate jedinstven osjećaj za to kako se svijet osjeća.

Rak – Poznaju srca drugih ljudi: Rakovi poznaju vaše srce bolje nego vi sebe, i mogu u potpunosti razumjeti emocije čak i kada su u vašoj blizini. Rak je prvi koji razume srce pridošlice. Koliko god se trudili da svoje emocije zakopate duboko u raku, niko ih ne može pronaći i ne možete sakriti svoje emocije. Međutim, zašto bi to radili? Ne samo da će moći vidjeti vaše srce, već će ga razumjeti.

 

Škorpija – Suočavaju se s tamom i preživljavaju: Škorpije su skloni ekstremnostima. Ništa dovoljno mračno da ih uplaši ili natjera da pobjegnu. S druge strane, ne postoji jasan put koji izgleda nestvarno.

Ribe: Mogu da vide deo paralelnog univerzuma Ribe su posljednji znak zodijaka i kao takve sadrže mudrost koja se može steći samo s godinama. Kaže se da ako ste Riba, onda ste neizbežno vezani za duhovne stvari. Vaša percepcija zemaljskog svijeta isprepletena je slikama područja koja se ne mogu lako vidjeti golim okom. Čak se pričalo da su ljudi Ribe čudni, što bi moglo objasniti misticizam u vama.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here