Pevačica Maja Nikolić jedna je od najboljih vokala na našim prostorima. Već dugi niz godina ima kratku plavu kosu, što je suprotno onome kako je izgledala kao djevojčica. Malo ljudi zna kako je izgledala kao dijete jer je karijeru gradila pod dobro poznatim imidžom.

Na Instagram stranici koja slavi uspomene na poznate ličnosti osvanula je Majina fotografija iz detinjstva. Imala je kratku smeđu kosu do ramena i šiške. Mnogi je danas ne bi prepoznali.Maja je tokom svoje karijere nekoliko puta menjala frizuru. Imala je dugu kosu, zatim mušku frizuru, farbanu kosu, a poslednjih godina je nosila paževu frizuru.

Maja dolazi iz muzičke porodice. Njen otac Novak vodio je svoj muzički ansambl i pevao zabavnu muziku, dok je njena majka Slavica pevala autorsku muziku.Prvi javni nastup imala je sa 7 godina na festivalu “Majska pesma” u Nišu, kada je sa bratom otpevala duet i osvojila prvu nagradu. Za svoj muzički nastup prvi put je plaćena kao vrlo mlada.

Počela sam da pevam sa 13 godina u kafićima i picerijama. Pevao sam džez, soul i evergrin pesme. Sa 15 godina sam sa bratom osnovao grupu Mar-Maja. Proslavila sam se na sceni zahvaljujući Maji Odžaklijevskoj, koju zovem svojom scenskom mamom.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here