Nesporno je da je prva dama Srbije Tamara Vučić žena besprijekornog ukusa. Bez obzira gdje ide ili šta obuče, ona uvijek izgleda šik i sastavljena, inspirišući druge žene da učine isto te da se ugledaju na nju. Ona ima istančan smisao za modu i zna kako da pomiješa i upari različite komade kako bi stvorila jedinstvene i elegantne odjeće. Do danas, nikada je nismo vidjeli da dvaput nosi istu stvar, što samo pokazuje njen veliki smisao za modu.

Međutim, za suprugu našeg predsjednika Srbije Aleksandru Vučić ne važi nepisano pravilo da u javnosti ne treba nositi istu odjeću više puta. Njene modne kombinacije su uvijek svježe i zanimljive. Na primjer, bijeli mantil prve dame Tamare Vučić očigledno je jedan od njenih omiljenih odijevnih predmeta. Uslikana je kako ga nosi tokom posjeta Francuskoj i Parizu, a grijao ju je i tokom nedavne posjete New Yorku.

Prva dama Srbije je u oba slučaja izgledala odlično, a opšti utisak nije nimalo pokvarila činjenica da se radilo o istom modelu. Naprotiv, zbog stava da se ne opterećuje previše, iskušala je dosta komplimenata, a pohvale su stizale i na njen račun. štedljivost u odjeći kao i poruke koje svojim stilom šalje ženama.

Rođena je i odrasla u Loznici, Srbija. Tu je išla u osnovnu i srednju školu, a potom na Filološki fakultet Univerziteta u Beogradu.Dugi niz godina radila je kao televizijska novinarka, ali je 2010. godine odlučila da nastavi karijeru u diplomatiji. Sada radi u Ministarstvu spoljnih poslova Republike Srbije, a diplomirala je i na Diplomatskoj akademiji MVEP-a.Duboko je posvećen humanitarnom radu i često prisustvuje srodnim događajima. Njen fokus je na dobrobiti djece i važnosti ranog razvoja. Također je odlikovana od strane raznih organizacija za svoju posvećenost humanitarnim aktivnostima.

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here