Jedna od emisija koja definitvno ne gubi publicitet, čak i u ovo vrijeme sa pandemijom korona virusa, jeste svakako i muzičko takmičenje Zvezde Granda. Oni su kako znamo samo napravili jednu malu pauzicu u martu prošle godine, i njihova pauza je trajala neka dva mjeseca.

Oni tu ti koji su među prvima ponovo počeli sa normalnim radom. Ono što se promjenilo jeste svakako da publike više nema, dok je žiri odvojen komadima pleksiglasa, i moraju da održavaju tačnu udaljenost, što i danas dan traje. Kako smos vi upućni, Saša Popović ima nekih malih problema trtenutno sa Marijom Šerifović, koja će kako kažu predviđanja da odustane od daljeg posla u žiriju. Ona je i sama prije dvije godine bila na samom koraku da prekine sa ovim poslom koji trenutno radi. Nije uspjevala uskladiti svoje obaveze, jer je svaki vikedn morala da bude u Beogradu, i čak je morala da otkazuje neke svoje nastupe koji su joj bili jako bitni.

Od daleke 1998. godine pa sve do dana današnjeg, na ovom podiju se pojavio jako veliki broj trenutnih zvijezda, i oni koji će to tek da postanu. Nije nepoznato da je mnogo njih napravilo jako veliku karijeru, a ima i onih koji su prokockali te svoje šanse, kao što je slučaj sa Tanjom Savić. Ali uvijek postoje i oni koji su kako bismo rekli, zalutali u ovo takmičenje i njihovi nastupi pune preglede na jutub.

Prije nekoliko emisija, na samoj bini Zvezda Granda se pojavio jedan mladić od 21 godinu, koji je kako se da primjetiti jako sličan predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću. Žiri je to odmah primjetio, pa su ga i pitali da on slučajno nije vanbračni sin Aleksandra, na šta se takmičar slatko nasmijao i rekao da ne postoje nikakve šanse za to. Pogledajte u videu šta se desilo.