Zahvaljujući internetu i društvenim mrežama, svi smo mi u mogućnosti da na veoma jednostavan način saznamo za razne događaje i situacije koje su se desile u cijelom svijetu, te su društvene mreže odličan poligon za objavljivanje snimaka raznih sadržina koje često postaju i viralne. Tako je sada aktuelan snimak preljube, kojeg je jedna korisnica odlučila podijeliti na društvenim mrežama, a na snimku se nalazi njen vjerenik sa kojim je bila u vezi pet godina, te njena rođena sestra. Normalno je da se ova žena, nakon ove situacije osjetila izdanom, poniženom, ali mnogima nije nikako jasna reakcija preljubnika koji su uhvaćeni na djelu. Prevarena djevojka je dok ih je snimala govorila kako ne može da vjeruje da su joj to napravili, te da je za svoga vjerenika radila sve i svašta zadnjih pet godina, a da joj on vreća na ovakav način.

I mada je ova žena očekivala neko izvinjenje od uhvaćenog para, ili neko kajanje, ona ga nije dobila, već je vjerenik uzvratio kontra napadom, te je rekao kako je ona kriva što ju je prevario, jer je nikada nema kod kuće. Rekao joj je i kako je pet godina sa njom bilo previše, te da nema namjeru da napusti njihov stan jer i on plaća pola kirije. Ni sestra ove nesretne žene nije bila blaža prema njoj, te joj je rekla da ne treba da pravi dramu oko ove situacije, jer smatra da ona svoga vjerenika ni ne voli

Na kraju je ponižena djevojka sva u suzama napustila stan, a ispod objavljenog snimka su se samo redali komentari, a većina korisnika su ovoj ženi rekli da je za nju bolje što je makar na ovaj način saznala kakva je njena sestra i njen vjerenik, te da treba da nastavi sa svojim životom daleko od njih dvoje.

Video pogledajte OVDJE

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here