Ovaj poznati reper i bivši zadrugar koji se zove Nemanja Đerić Đekson je inače važio za jednog od najvećih zaavodnika koji su se pojavili u sve četiri sezone u najgledanije rijalitiju u regionu.

Tako su osim njegovih bivših cimerki na njegov šarm pale i druge jdevojke nakon što je izašao iz rijalitija, ali ipak ćemo danas pričati o tome kako je ovaj reper sve svoje pratioce iznenadio kada je objavio ovu zadnju objavu na društvenim mrežama.

Pored toga što Đekson često objavljuje fotke iz teretane i sa snimanja spotova ili sa svojim prijateljima, Đekson je ovoga puta objavio jednu fotku sa atraktivnom plavušom i to je bilo u poznatom domaćem supermarketu, dok je lokacija iznenadila sve njegove pratioce, ali je više iznenadila sve djevojka sa kojom se on fotkao.

Ovu lijepu plavušu je Đekson zagrlio i svi su se pitali da li je to njegova nova djevojka, a sada i sami možete da pogledate njegovu fotku kako sada izgleda.

Sa ovim se može zaključiti da je to svo njegovo vrijeme u teretani počelo da se isplaćuje, te da je sredio zaista svoj izgled i nije ni blizu onoga kakvog smo ga viđali ranije kada je bio učesnik rijalitija.

Očigledno je da kada pogledamo ovu fotku da je on dosta vremena provodio u teretani, što on i dalje radi, a svemu tome i svjedoči njegov profil na društvenim mrežama gdje je do sada bilo većina fotografija iz teretane, pa je promjena vidljiva već na prvi pogled, dok se može reći da je malo ko nije iznenađen sa ovom transformacijom.

Advertisement