Da li ćete roditi muško ili žensko: Ovi simptomi u trudnoći sve otkrivaju, obratite pažnju - Lifesytledom

Da li ćete roditi muško ili žensko: Ovi simptomi u trudnoći sve otkrivaju, obratite pažnju

Postoji nekoliko razloga zašto roditelji žele saznati imaju li muško ili žensko dijete.

Neki jednostavno žele znati jer ne mogu podnijeti čekanje i zato što su znatiželjni, a neki zato što bi željeli znati kakve će pripreme napraviti i kako urediti dječju sobu. Neko bi volio imati djevojku, a neko dječaka. Neki roditelji već imaju jednog dječaka, pa bi htjeli djevojku, i obrnuto. Jednostavno, neko samo želi dijete, a polovica njih je rekla da im nije to bitno i onda prepuštaju sudbini da odredi sve što im je potrebno, a važno je samo da budu zdravi.

Roditelji bi željeli saznati da li će imati dijete muškog ili ženskog spola i samo ih muči to, a u nastavku ćemo otkriti pravo rješenje da saznamo. Ako ste u blagoslovljenom stanju, ili znate nekoga, pažljivo pročitajte kako biste saznali što je trik i kako to znati.

Naravno, možete otkriti spol djeteta medicinskim pregledima, ali kako govore stariji, postoje neki znakovi da vaše trudnoće pokušava otkriti koje dijete nosite. Ako želite znati je li trudna žena nosi curicu ili dječaka, saznajte kasnije koje su to uobičajene teorije od starih baka.

Ako imate problema s mučninom, onda nosite djevojčicu. Isto tako, nosite djevojku ako imate problema s licem. Međutim, ako primijetite da nosite “nisko”, vrlo je vjerovatno da ćete dobiti dječaka.

Ako nosite “široko”, imat ćete malu djevojčicu. Ako primijetite da žudite za slanom i kiselom hranom, nosite dječaka, a ako želite jesti slatko, onda nosite djevojčicu.

Categories: Zanimljivosti

Leave A Reply