Kleopatra, proročica sa Balkana, stekla je ogromnu popularnost na televiziji tokom 1990-ih, jer je njeno lice postalo jedno od najpriznatijih i najzastupljenijih među gledaocima. Još od svog prvog pojavljivanja u medijima, izazvala je burne reakcije i izazvala porast popularnosti u sferi pop kulture.

Prikazivala je sebe kao božansku vidjelicu koja je posjedovala natprirodnu sposobnost da predvidi ono što će tek doći, a opće stanovništvo joj je ukazalo povjerenje dok se pridržavalo svakog njenog pokreta. Kleopatra ne samo da je imala svoju emisiju na lokalnom kanalu, već je i sarađivala sa različitim pop ličnostima kako bi uživo predviđala njihovu budućnost. U svom programu omogućila je gledaocima da aktivno učestvuju, čineći ga interaktivnim iskustvom za sve uključene. U tom trenutku, značajan dio lokalnog stanovništva s nestrpljenjem je iščekivao neslavnu priliku u kojoj će moći čuti polarizirajuće izjave i govor proricanja sa Balkana.

Kada je bila na vrhuncu svoje slave, nestala je iz televizijske industrije na neobičan način, ne ostavljajući tragove iza sebe. U posljednje vrijeme na raznim društvenim platformama došlo je do navale fotografija koje prikazuju današnji izgled Kleopatre. Nekoliko pojedinaca je komentiralo da je izgled kraljice ostao uglavnom nepromijenjen, čak i nakon svih ovih godina.

Prema izvještajima raznih medija, bivša proročica sada živi u Bosni, vodi miran i povučen život, daleko od reflektora, fokusirajući se na svoju porodicu i ličnu dobrobit.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here