Ovakve priče se rijetko čak vide i u filmovima, a kada čujete o čemu se radi, vjerojatno ćete i vi doći do zaključka da je u pitanju najgori mogući scenarij za vjenčanje, a ne možemo ni zamisliti u kakvom šoku su se našli svi prisutni. Naime, niko nije mogao ni zamisliti da će nakon prelijepog vjenčanja i dobrog početka svadbe doći do takvog preokreta da će se svima želudac okretati što su uopšte došli tu, a pogotovo mladoženji koji je na dan svog vjenčanja dobio najgoru čestitku.

Medina nije mogla ni sanjati da će joj se desiti ovakva scena na vjenčanju, te da će je prošlost proganjati i u sadašnjosti. Naime, svjetski prvak u hrvanju Zaurbek Sidakov bio je presretan jer je našao ženu svog života, a na dan vjenčanja je uživao jer je znao da će biti sa njom do kraja života, ili je to bar tako trebalo biti. Međutim, umjesto uživanja u slavlju, on je dobio na telefonu Medinine golišave fotografije, ali to nije najgore – iste slike su dobili svi koji su bili prisutni na svadbi. Kada je vidio to, ovaj Rus je otjerao sve goste, a zatim je uletio Medini, koja je bila u drugoj prostoriji i počeo je vući za kosu i otjerao i nju iz sale u kojoj se svadba dešavala.

Tom prilikom nanio joj je više povreda, a porodica ju je zatim odvela u bolnicu kako bi bila pregledana. Medinu optužuju mnogi da je eskort dama, a slike koje su dobili svi su navodno došle od supruge Medininog ljubavnika, kome je i slala ove eksplicitne fotografije. Njeni prijatelji tvrde kako je ona bila u vezi tri godine ranije sa oženjenim, ali da od tada nema ništa sa njim i da je ovo samo bilo podmetanje i pokušaj da se uništi njen život.

Preporuke