U posljednjih nekoliko godina, predviđanja novih vidovnjaka očito po uzoru na “Velikog Nostradamusa” i Babu Vangu postala su vrlo popularna, ali i astrološka predviđanja za koja javnost često vjeruje da su točna postala su sve češća. Stoga je nedavno objavljeno novo predviđanje jednog od najpopularnijih astrologa Pavela Globa.

 

 

Kako navodi Globe u svojoj poruci, Saturn i Pluton će u sljedećih mjesec dana imati negativan utjecaj na mnoge horoskopske znakove, a za neke horoskopske znakove ovo je još uvijek povoljan mjesec za otkrivanje novih životnih prilika i poslovnih uspjeha. U nastavku je za svako zviježđe rekao po nekoliko riječi, au današnjem tekstu ćemo vam prenijeti što je konkretno rekao.

 

 

Ovan: “Konačno možete vidjeti rezultate svog rada. Autoritet u očima vlasti postupno će rasti, a doći će i prilike za napredovanje u karijeri. Ako imate obitelj, pokušajte provoditi više vremena s njima. Ako ste slobodni, sudjelujte više u kulturnim aktivnostima, više izlazite.” Zatim je spomenuo sljedeći horoskopski znak, Bika, pa je rekao: “U ožujku vas očekuju pozitivne promjene. Sve će biti u redu u ovoj vezi. Bit će mnogo velikih financijskih dobitak. Imat ćete priliku promijeniti polje djelovanja. Možda će vaš hobi postati izvor prihoda.

 

 

Blizanci: “Ne morate se brinuti da ćete učiniti nešto loše. Pazite na sebe i svoje zdravlje koliko god možete. Morate s vremena na vrijeme promijeniti okolinu. Uzmite mali odmor i iskoristite ga najbolje. ”

 

Rak: “Sve će vam ići na najbolji mogući način. Moći ćete se nositi sa svim nevoljama. Također ćete proširiti svoj društveni krug i steći nova prijateljstva. Ako ste slobodni, imate priliku započeti novu vezu .. Ako već imate obitelj, tada ćete živjeti u harmoniji i moći ćete izbjeći sukobe. Možda će vam se društveni status poboljšati.” – prognoza Globea za ožujak. Njegova su predviđanja postala vrlo popularna u posljednjih nekoliko godina, a kao što su mnogi korisnici društvenih mreža istaknuli, njegova astrološka predviđanja imaju tendenciju biti točna, zbog čega ga Globe sada stalno prikazuje na jednoj TV s vrlo visokom gledanošću. Ostatak možete pročitati ovdje.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here