Čuo se vrisak, krv na sve strane: On je pogođen u oko, svi jure da mu pomognu (Foto) - Lifesytledom

Čuo se vrisak, krv na sve strane: On je pogođen u oko, svi jure da mu pomognu (Foto)

RIJALITI PROGRAMI I DALJE NAM NUDE PREGRŠT DEŠAVANJA IZ DANA U DAN. NA JEDNOJ STRANI IMAMO PAROVE, DOK JE NA DRUGOJ STRANI ZADRUGA KOJE SE BORE, ZA PREVLAST KOD ŠIROKE POPULACIJE GLEDALACA. SVAKO BIRA ONO ŠTO ĆE GLEDATI, ALI JE ČINJENICA DA OBA RIJALITIJA NUDE STVARNO PUNO IZNENAĐENJA I RAZNIH SADRŽAJA.

Sinoć smo u Parovima imali stvarno zanimljivu i nepočekivanu situaciju. Ivan Marinković jako se posvađao sa svojom djevojkom Jelenom zbog alkohola i prekomjernog konzumiranja istog, ali i zbog toga jer joj nije dozvoljavao da ikako komunicira sa sestrom Jovanom koja se uključila u programu uživo, i koja mu je imala nešto važno da kaže ovim putem.

Jer, dok su se svađali ispred same sobe za njihovu izolaciju, Jelena ga je uhvatila za njegove ruke, a Ivan Marinković je pokušavao da je smiri.

Svađa je nastavila i dalje i kulminirala je upravo u tom trenutku, Jelena je potpuno izgubila živce, i nastao je apsolutni haos, gađala je Ivana sa čim je stigla da je kompletno osiguranje moralo da je drži da ne napravi veći haos i cjelokupan skandal pred gledaocima.

Ona je naime porculanskom šoljom gađala Ivana, ali ga je promašila te je u oko pogodila Ivana, kojem je krenula krv iz glave. Svi su požurili da mu pomognu. Intervenisala je i Hitna Pomoć.

Categories: Showbizz

Leave A Reply