U današnjem članku vam donosimo jednu veoma lijepu vijest, koja se baš razlikuje od ovih koje smo ranije donosili, a riječ je o jednoj priči koja je potpuno nevjerovatna i u kooju je stvarno jako teško povjerovati da se desila, naročito zbog toga što je riječ o našem prostoru.

 

Mi smo svjesni situacije koja se desila raspadom Jugoslavije gdje su se mnoge firme privatizovale i gdje su firme u većini slučajeva kupili za jednu marku i sada imamo stiucije gdje oni izrabljuju svoje radnike koji rade za minimalne plate od kojih se jedva može preživjeti i deset dana.

Međutim, ova današnja priča pokazuje da privatnici nisu svi isti i da ima i onih koji su jako dobri, a riječ je o jednoj firmi iz Leskovca, tačnije o Metli komerc, gdje su šefovi jednog radnika koji se zove Ivan Jovanović, koji inače radi kod njih 20 godina odlučili nagraditi

Tog dana on je slavio rođendan i ni u snu nije ni sanjao koji će poklon za rođendan da dobije,

Kada je došao kod njih oni su mu uručili ključeve od stana, i on je pomislio kako se radi o nekoj zezeanciji i šali, ali je on naglasio da ne može da vjeruje u to, naročito što još ne ide u penziju i što još ima mnogo da radi kod njih.

Kada je riječ o firmi,. nju su osnovala dvojica braća, a jedan od njih Miloš Marinković je rekao kako je Jovanović taj stan itekako zaslužio svojim radom i svojim trudom i da ovo neće biti jedini slučaj i jedini radnik koji će biti nagrađen.

Ivan je rekao ako je mislio kako će njegov rođendan da prođe kako i do sada i da će dobiti neki poklon od firme, a onda su oni njega nazvali i rekli mu da dođe do firme i da ih on počasti jer je rođendan i onda su rekli da odu da se provozaju i prošli pored jedne zgrade koji se renovira i onda su ušli u stan i pitali njega da li mu sviđa stan,. na šta je on rekao da je super te mu onda rekli da je stan njegov.

Koji je vaš komentar na ovo

Preporuke