I danas se družimo uz rijaliti programe. Ono što vi svakako najviše volite to je žestoka akcija pred TV kamerama, i za danas smo vam izdvojili jednu i više nego super hot priču. Od sudionika TV programa “Zadruga” navikli smo doslovno na sve i svašta – od svađe, do nekih vrlo groznih stvari, koji i nisu baš za svačije oči, a Bane Čolak je sada pobijedio. Točnije, silovao je vlastiti nos. Da, dobro ste pročitali naš današnji naslov. Na društvenim mrežama objavljeno je nekoliko slika Baneta Čolaka iz Zadruge na kojima on, ni manje ni više, ne go kopa nos, kao da mu je zadnji dan u životu! I upravo tako, uhvaćen je kako radi tu groznu stvar, ne toliko groznu, koliko je gano što je to uživo radio.

Iako se s njim događaju razne svađe, uz sočne uvrede, čini se da je Bane u svom svijetu, uživajući i opuštajući se, i baš ga briga šta uopšte misli ostatak ovoga svijeta. Mnogima se činilo da čak ni ono što je izvadio nosa i pojeo. Eto, pa možete li vi zamisliti da li je on uopšte normalan? To se nekada moglo i oprostiti kada se bilo djeca, ali sada u odraslim godinama ovako nešto raditi, e to je već za svaku moguću osudu. 

Ostaje za vidjeti hoće li Bane Čolak nastaviti s tim aktivnostima ili će i dalje shvatiti da kamere snimaju sve i da ništa ne može proći nezapaženo. Šta vi mislite o ovom potezu Baneta Čolaka? Da li je primjereno da nešto ovakvo gledaju maloljetna djeca?

Preporuke