Svjesni smo toga da iako je od izbora u Americi prošlo nekoliko dana strasti oko nijih se još uvije ne smiruju i možemo ,slobodno da kažemo da su broj jedan tema u cijelom svijetu, naravno poslije pandemije

Sve nekako dovodi do toga da Donald Trump aktuelni predsjednik odbija da prizna poraz i da čestita svom protivniku Joe Bidenu, koji je prema razultatima postao predsjednik Sjedinjenih Američkih Država.

Kako je i za očekivati veliki broj medija je krenulo  sa iznošenjem detalja iz privatnog života Bidena, a tako je se saznalo, barem onaj veći dio popualcije da je u svom životu imao nekoliko porodičnih tragedija.

Naime, njegova prva žena sa kojom je dobio dva sina i kćerku je poginula u saobraćajnoj nesreći 1972. kada je ona automobilom podletila pod kamion, a u njeno automobilu su se u tom trenutku nalazila dva sina i kćerka, koja je nažalost tom prilikom isto izgubila život.

Vrlo mlad je ostao kao udovac, a onda je krenuo da se brine o svoja dva sina, da bi nakon tri godine on upoznao svoju sadašnju suprugu Jill.

Naime, tu nije bio kraj, a prije nekoliko godina njegov sin je preminuo usljed borbe sa zloćudnom bolesti na mozgu, ali ono što je se desilo nakon toga je šokiralo cijelu javnost u Americi, ali i šire.

Njegov drugi sin koji je po struci advokat i koji ima 50 godina je nakon smrti svog brata krenuo u vezu sa ženom svog brata, a ta veza je trajala nekih dvije godine, nakon čega su se oni razišli.

Ono što je isto tako izenadilo sve jeste da Biden i njegova žena protiv toga nisu imali ništa, te mu zbog toga mnogi zamjeraju jer je to bizrano i bolesno.
Njegov sin je nakon raskida sa ženom pokojnog brata oženio fotomodela Melisu Koen sa kojom on ima dvoje djece.

Kako vi ovo komentarišete?

Preporuke