Da li ste ikada vidjeli neke neobične zidarske radove? Šta kada bi vam neko sagradio takvu kuću, takvog dizajna da je vaša kuća postala turistička atrakcija, i mnogi ljudi su se zaustavili da naprave selfie ispred vašeg jedinstvenog prebivališta.Prema pravilima gravitacije, sve što ide gore mora pasti dolje. Međutim, čini se da domovi na ovom popisu prkose ovom pravilu, a sada ćete i vidjeti koji je to razlog. Mnogi su se arhitekti potrudili pokazati da se gravitacija još uvijek može jednostavno zeznuti, i da čovjk još nije rekao svoju posljednju riječ. Te se građevine nalaze u Europi, Aziji, Australiji i Sjevernoj Americi, redefinirajući značenje pojma “dom” u mnogim aspektima.

Umirovljeni graditelj, koji ima 65 godina, kuću je sagradio naglavačke unatoč tome što je njegova supruga smatrala ideju “ludom”. Na kraju se ispostavilo da je sav njegov trud imao jako puno smisla. Neke zgrade nas ostavljaju bez riječi. Ponekad možete naići na niz zanimljivih ideja koje dolaze, a neke mogu biti itekako isplative.Čovjek po imenu Valdevino Miguel de Silva učinio je nešto zaista fascinantno, i što se nikako ne viđa baš svaki dan. Napravio je kuću koja stoji na krovu. Nije poput klasičnih, jednostavno ne može proći nezapaženo. Bivši je građevinski radnik i živi u Brazilu, i došao je nna ovu i više nego zanimljivu ideju. Svoju je ideju pretvorio u nešto stvarno čudno, ali i lijepo.

Trenutno u njemu nitko ne živi, ​​ali kaže da će svatko tko bude živio u ovakvim kućama, privlačiti jako puno pažnje. Šta vi mislite o ovoj kući?

Preporuke