U današnjem članku ćemo pričati malo o estradi i podsjetit ćemo se nekih zvijezda i toga gdje oni uopšte žive.
Svjesni smo toga da je kako je pandemija korona virusa nastupila su jedni od najpogođenijih i još uvijek estrada i umjetnici jer su oni ostali bez ikakve mogućnsot da zarađuju i da se bave svojim poslovima.
Neki od njih su se žalili da nemaju od čega da žćive jer su navikli da žive a visokoj nozi i sada su potrošili sav svoj štek, dok sa druge strane imamo one koji su svoje novce uložili u neke druge stvari i imaju primanja iz tih drugih stvari.

Međutim, kako god pričali i sa jedne i sa druge strane, oni ne mogu da se ne pohvale nekim svojim nekretninama, koje se procjenjuju na nekoliko miliona.

Naravno, najveći car po pitanju nekretnina jeste Goran Bregović koji u svom posjedu ima preko 15 nekretnina po cijelom svijetu i veoma dobro od toga živi, a odmah iza njega je i Haris Đinović, a i Halid Bešlić koji su svom posjedu imaju i po nekoliko stanova i hotela, benzinskih pumpi i tako dalje.

U ovom članku ćemo da idemo do Srbije, gdje su mnoge regionalne zvijezde obezbjedile sa svojim domovima tačnije vilama koje imaju vrijednosti i po nekoliko miliona evra.
Jelena Karleuša, Dara Bubamara, Viki Miljović, te Saša Pošpvić samo su neka imena koje obožavaju svoju privatnots i koji su okruženi visokim zidovima i koji u oko svojih vila imaju i video nadzor.

NJihov komšija je do prije par godina bio i Zdravko Čolić koji je prije nekoliko godina odlučio da napusti to sve jer mu je bilo dosta Beogradskih ulica, i gužvi, te osjećaj da se nema nikako privatnosti.
Onda je on došao na ideju da kupi neko imanje koje se nalazi na obroncima Avale, gdje je on izgradio svoje imanje koje se procjenjuje na preko pet miliona evra.
Oko njega se nalaze šume i u blizini nema nikakvog komšiju.

Kda je u ptinaju blizina grada, od svega je udaljen najmanje 20 minuta, a njegova žena ide na posao automobilom, i njegov kćerke isto tako funkcionišu.

Vša komentar?

Preporuke