Već smo nekoliko puta pisali o tome koliko je važno da vodimo računa o svom zdravlju, da odlazimo na redovne kontrole i da pazimo šta unosimo u naš organizam.
Mi generalno nemamo tu naviku do odlazimo kod doktora preventivno nego čekamo posljedni trenutak kada bol više ne možemo da trpimo, pa onda odlazimo kod doktora, ali u tim situacijama to može da bude veoma kasno.

Međutim, svjesni smo toga da je u ovom trenutku kako vlada pandemija korona virusa jako teško doći do svog doktora ili doktora uopšte, mi smo jednostavno prinuđeni da se brinemo sami o sebi ili da odlazimo kod privatnika koji su vrlo skupi.

Već smo u nekoliko navrata pisali kako mi za svaki zdravstveni problem uzimamo razne tablete i lijekove, a ne osvrnemo se oko sebe, jer mi u prirodi stvarno imamo veliki broj ljekovitih biljaka i svega ostalog koje nam može pomoći u riješavanju istog tog problema.

Naime, u današnjem članku pričamo o jednoj takvoj biljki za koju smo sigurni da ste svi upoznati sa time koliko je ona ljekovita i važna.

Njeno ime je čuvarkuća.

Čuvarkuća se pokazala efikasnom u mnogim sferama, svi oni ljudi koji su nekad imali problem sa kurjim očima vrlo dobro znaju koliko je taj problem veliki i da je za to potrebna intervencija doktora.
Međutim, da li ste znali da taj problem može da riješi čuvarkuća.

Potrebno je da uzmete jedan list čuvarkuće, skinete kožicu sa tog lista i stavite na kurje oko, i potrebno je da to mjesto fiksirate jednim flasterom.

Ovo je najbolje uraditi kada ležite kako bi to bilo djelotvornije..

Ukoliko se kurje oko nalazi dublje onda ćete taj proces morati ponavljati nekoliko puta.

Koža oko kurjeg oka će omekšati, a potrebno je onda samo mi da izvadite to kurje oko.

Pored toga, ukoliko pojedeite jedan list, ona je jako djelotvorna kada je riječ o probavnom sistemu, ali i za zdravlje cijelog vašeg tijela.

Pomoću nje možete ojačati svoj imuni sistem, a kako biste je uzgojili potrebno je samo da je zasadite u jednu saksiju ilii ispred kuće i ona je veoma lagana za održavanje.

Vaš komentarR*