Čim joj je rekao da je zaljubljen u Cecu, ona se spakovala i otišla: Arkanu je ova žena rodila četvero djece, a danas ovako izgleda (Foto) - Lifesytledom

Čim joj je rekao da je zaljubljen u Cecu, ona se spakovala i otišla: Arkanu je ova žena rodila četvero djece, a danas ovako izgleda (Foto)

Svetlana Ceca Ražnatović je u svakom slučaju jedna od najpoznatijih domaćih pjevačica, pa je samim tim i njen privatni život uvijek bio pod budnim okom javnostima. Svima je poznato da se Ceca mlada udala za Željka Ražnatovića Arkana, te da su njih dvoje zajedno imali i dvoje djece, kojima su dali imena Veljko i Anastasija. Ipak, to nije bio jedini Arkanov brak, kako je on i prije za razliku od Cece bio oženjen.

Žena s kojom je Arkan bio prije Cece zvala se Natalija, a ona je njemu rodila četvero djece. Ipak, kada joj je priznao da nešto ima između njega i pjevačica koja se tada nalazila na početku svoje karijere, ona je odmah spakovala svoje kofere i sa svojom djecom otišla dalje. Za raspad Arkanovog braka svi su u to vrijeme krivili Cecu kako je ona bila ta koja je pokušavala da osvoji Arkana, ali on ju je svakom prilikom branio.

Natalija se sa Arkanom provela trinaest godina u braku, ali navodno te tri godine na kraju uopšte nisu bili zajedno, te je bilo očigledno i njoj, ali i njemu da je samo pitanje vremena kada će se taj brak da raspadne.

Što se tiče Natalije, ona je život provela u inostranstvu, te se u svakom slučaju može reći da je uživala u životu. Koji je vaš komentar na cijelu ovu priču, da li odobravate ono što je Arkan uradio samo kako bi bio sa svojom voljenom? Pišite nam u komentarima i podijelite svoje mišljenje i sa nama tako.

Loading..

Categories: Showbizz

Leave A Reply