Cijelo porodilište bilo u nevjerici - žena donijela na svijet nešto što sigurno niste do sad vidjeli (video) - Lifesytledom

Cijelo porodilište bilo u nevjerici – žena donijela na svijet nešto što sigurno niste do sad vidjeli (video)

NE MOGU JOŠ UVIJEK DA VJERUJU MNOGI U BOLNICI ŠTA SE DESILO KADA SE JEDNA ŽENA PO IMENU ALISON SPUNER PORODILA. SA SVOJIM PARTNEROM DINOM DURANTOM JE DOBILA BLIZANKINJE U TOJ BOLNICI.

Ono što ovu priču čini toliko čudnom je to što su blizankinje koje su se rodile različitu boju kože imale. A za takvo nešto su veoma male šanse, nemoguće skoro. Majka je bjelkinja u ovom slučaju, dok je otac crnac. Njihove dvije blizankinje su različite boje kože.

Doktori su rekli da su za to gotovo pa nemoguće šanse, a jedan od pola miliona slučajeva, ovom paru se desilo upravo to. Dvije djevojčice su dobili imena Lija i Mija, ali nemaju istu boju kože.

Bijelu kožu ima jedna djevojčica, druga tamniju, kao što njen otac ima.

Ono što se čini još više nemogućim je to da nije prvi put da se desi Alison, pošto su prije sedam godina isti slučaj dobili sa jednim parom blizankinja, dok je druga imala bijelu kožu, jedna je bila crne kože. Ne može niko da vjeruje kako se desilo ovo prvi put, pogotovo da se desilo dva puta.

Pogledajte video:

Da li ste nekada vidjeli za ovaj slučaj ili ne?! Ovo je nešto što je rijetko viđeno u svijetu

Categories: Najnovije

Leave A Reply