CijelaSrbija s eprobudila: Došao je kraj, gotovo je sa rijaliti programima, kada ovo sve vidite ostati ćete bez teksta - Lifesytledom

CijelaSrbija s eprobudila: Došao je kraj, gotovo je sa rijaliti programima, kada ovo sve vidite ostati ćete bez teksta

Napokon Srbija se budi: Gotovo je sa rijaliti programima!

Izgleda da su Srbi napokon skontali i donijeli odluku da okončaju sve rijaliti programe, te donijeli su odluku da dignu pobunu i protiv svih šunda koji im se na malim ekranima već u zadnjih nekoliko godina servira putem tih navodnih rijaliti programa.

Naime, oni su donijeli odluku da peticiju potpišu kako bi ukinuli sve te televizijske formate koji su sa dosta prostatluka a koji za emitovanje ujedno nisu adekvatni na televeziji.

također bi trebalo da se doda da pored tog svog javnog bluda ima dosta i pogrešnih propagiranja svih vrijednosti i tako da se iskreno nadamo da će to lavinu uspjeti pokrenuti i da će se ova peticija u roku 24 sata uspjeti potpisati sa dvije hiljade ljudi.

Inače trenutno su zadruga i Parovi jedni od najpopularnijih rijaliti showa na Balkanu. Nekoliko se zgrada u području Šimanovinaca igradilo, te nalaze se čak na više od dva hektara kompleksa zemljišta.

Također se u tom  kompleksu još nalazi i Bijela kuća, a tu živi stalno trideset ličnosti koje su poznate, a koje se ujedno zajedno za nagradu bore od nekih 50000 eura i to za nekih jedanaest mjeseci.

Prema svim konceptima rijatija lider zadruge se najavljuje svakog ponedjeljka.

Categories: Najnovije,Vijesti,Zanimljivosti

Leave A Reply