Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić nedavno je s građanima sela Kutlovac kod Blaca razgovarao o njihovim problemima i potencijalnim rješenjima, kako za ovo selo tako i za cijela sela koja okružuju ovo mjesto. Ono što je predsjednik Srbije rekao malenom dječačiću utjecalo je na cijelo stanovništvo i nema sumnje da ćete i vi ostati u nevjerici nakon što otkrijete što se dogodilo tijekom njegove posjete tamo, vjerujemo da nećete nikada zaboraviti.

Naime, tijekom razgovora, predsjednik se obratio jednom dječaku i pitao ga: “Voliš li ponekad da popiješ rakijicu?”, Na što je dječak odgovorio: “Ne” – i to je Vučića posebno nasmijalo. 

Predsjednik se tu nije zaustavio, pa je opet nešto došapnuo malom dječaku. “Još ti ne daju?”, A Luka mu je rekao da je on za takvo nešto još uvijek jako mali – i to je bilo zaista diskutabilno od strane jednog predsjednika. Luka, rakija je bolja od piva, vjeruj mi. Šljiva je ovdje božanska. Bolje je piti nego ne piti, slušaj me dobro šta ti ja kažem “, savjetovao je Vučić malom dječaku dok su ga u nevjerici slušali seljani koji su se okupili oko njega.

“Već popijem malo rakije, ali da me niko ne vidi”, rekao je dječak, koji je u tim trenucima sjedio na lijevoj strani od predsjednika. Aleksandar je bio oduševljen i zamolio ga je da “potegne” čašu pred njim, a onda kad je to učinio, rekao mu je: “Pravi Srbin, baci pet”.

“Luka, jak si. Budućnost si naše zemlje “, rekao je djetetu. Vučić je tijekom posjete obećao mještanima da će kroz selo biti asfaltirana cesta, što nikad ranije nije bio slučaj, a probao je i domaće proizvode, rakije i jabuke. 

Preporuke
Loading..