Poznato je da živimo u vrijeme velike ekonomske i finansijske krize, kada je veoma teško opstati, i kada je veoma teško imati posao, pa čak i zadržati isti, a još teže je naći neki posao, pristojan, sa pristojnom platom i zadovoljavajućim radnim vremenom, ukoliko niste zaposleni. Isto tako je radnicima veoma teško naći dobroga i poštenoga poslodavca koji zna da cijeni nečiji rad i trud, i koji to na adekvatan način i pokazuje. Malo je takvih gazda, direktora, vlasnika firmi, ali opet, ne možemo reći i da ne postoje, a to potvrđuje i ova priča. Jovanka Janković je inače kuharica u restoranu “Gradska meana” u Vranju, te je ovih dana za 10 godina napornog i odanog rada, od svoga poslodavca Ivice Cvetkovića dobila na poklon auto, i to novu verziju čuvene ”bube”

Cvetković je ljudima iz medija otkrio kako je ovo iznenađenje za svoju radnicu planirao još i prije: ” Glavnom kuharu smo prije izvjesnog vremena pomogli da renovira krov kao nagradu za rad i trud na radnom mjestu. Jovana je u našem restoranu počela od pranja posuđa, a kasnije je unaprijeđena. Odlučili smo da joj kupimo auto. Ona je podstanar u Vranju i vjerujem da će joj automobil značiti” – rekao je Cvetković novinarima, na sve to je još i dodao:

” Danas su odani i vrijedni radnici prava rijetkost, Jovana nije samo zaposlena kod nas već je i prijatelj i saradnik koji je bitan šraf u našem poslovanju, tako da je ovo najmanje što smo mogli da uradimo da je obradujemo za prvu deceniju rada.”

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here